Caravan verzekering van Aveco

Verzekering

Bij aanschaf van een voortent of luifel is het belangrijk dat u deze ook doorgeeft aan uw verzekering, deze wordt meestal niet vanzelf meegenomen in de dekking.
Wanneer u schade wilt claimen aan uw voortent of luifel bent u een aankoopbon of factuur nodig, zonder aankoopbewijs is het lastig om schade te claimen.

Caravanverzekering

Wij kunnen voor u ook een caravanverzekering aanvragen en afsluiten, hiervoor werken we samen met Aveco verzekeringen.

De Aveco caravanverzekering biedt alles wat u ervan mag verwachten. Aveco maakt onderscheid tussen nieuwe en gebruikte caravans zodat we de optimale caravanverzekering te kunnen aanbieden.

Bereken uw premie

Nieuwwaarderegeling voor nieuwe caravans

Uw nieuwe caravan is maar liefst 8 jaar lang verzekerd op basis van nieuwwaarde; 5 jaar volledig en vervolgens 3 jaar lang een afschrijving van 1,5% per maand. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Heeft u al een caravan en bent u de eerste eigenaar, dan komt u ook in aanmerking voor deze nieuwwaarderegeling als uw caravans op het moment van afsluiten niet ouder is dan 3 jaar.

3 Jaar aanschafwaarde voor gebruikte caravans

Uw gebruikte caravan is na aankoop 3 jaar verzekerd op basis van aanschafwaarde. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Onderscheidende voordelen caravanverzekering:

  • Standaard eigen risico van € 250,- vervalt bij ons doordat wij aangesloten caravanbedrijf zijn
  • Gratis inventarisdekking t.w.v. € 2.500,-
  • Vervangende caravan bij schade
  • Verzekerd bij stalling in het buitenland
  • 24/7 hulp door de Aveco Alarm Centrale
  • 70% premiekorting op hagel- en stormdekking bij hagelbestendiger dak
  • Premiekorting bij extra vrijwillig eigen risico van € 300,-

Heeft uw caravan geen hagelbestendiger dak en krijgt u te maken met hagelschade, dan kunt u bij Aveco het dak van de caravan laten herstellen in een hagelbestendiger dak. Dit wordt per (hagel)schade specifiek bekeken.